Kyla & kalla tassar!

Brr nu är det kallt, huvaligen termometern visade på -14 i morse. Jäss jag vet det kommer att bli kallare bara te å bit ihop hähähäh..

Dixon är storm förtjust i snö men har tyvärr börjat visa lite teckan på att förfrysa tassarna =( så när det är som kallast så får man klumpa ihop promenaden med lek & lite träning på en kortare tid helt enkelt huvudsaken att han får leka av sig & göra av med överskottsenergi..Alternativet är ju att träna innomhus åxå det är aldrig fel =)

Igår kväll vart både jag & Robert förvånade då Dixon morrade åt en annan hund hmm inte bra men antar att han mer & mer börjar komma in i sin könsmognad men sånt här får man helt enkelt ta ur honom är ej acceptabelt speciellt när den andra hunden inte gjorde nåt annat än glodde på Dixon el jo han morrade tillbaka men det var Dixon som började men man vet ju inte om den andra hunden genom att stirra uppmanade till någon reaktion hos Dixon för han har ALDRIG morrat åt en annan hund men vad vet jag..Jaja det är väl så även i hundarnas värld att man inte kan tycka om alla hundar precis som för oss människor vi kan ju inte tycka om alla så är det ju bara, men för det så får man ju inte betee sig hur som helst! Eller hur?







Ha en bra helg i kylan..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0